please wait, site is loading

Euromarque

Euro Marque, approximately 12000sqm of floor space, the extension to the existing Audi Center is now home to Alfa Romeo, Ferrari, Maserati and Bentley.
In a building filled with prestige, the design focuses on the implementation of brand identity and strategies. Extensive shopfront glazing was an obvious requirement to showcase the treasures inside.

Tempo

This 120 unit multi-residential project includes a range of premium apartments and terrace homes with 1, 2 and 3 bedroom designs. The project is located in a predominantly commercial precinct that operational only during normal business hours therefore activation of the street and internal common space was a priority. This design strategy ensured a safe and active interface with existing uses during the day and night, in addition to establishing a private common retreat for residents. The final outcome provides streetscape that is legible and engaging within the existing urban context. Consisting of 3 separate buildings, the development hinges around a subtropical landscaped court yard, which includes a lap pool, and a series of outdoor living spaces. The majority of units have balconies overlooking one of two street frontages and each building mass has a distinct address and character. The apartment tower, being the largest building includes a theatre and gymnasium, rises 6 levels, and offers residents a northerly aspect and views of Brisbane’s CBD.

Tempo

This 120 unit multi-residential project includes a range of premium apartments and terrace homes with 1, 2 and 3 bedroom designs. The project is located in a predominantly commercial precinct that operational only during normal business hours therefore activation of the street and internal common space was a priority. This design strategy ensured a safe and active interface with existing uses during the day and night, in addition to establishing a private common retreat for residents. The final outcome provides streetscape that is legible and engaging within the existing urban context. Consisting of 3 separate buildings, the development hinges around a subtropical landscaped court yard, which includes a lap pool, and a series of outdoor living spaces. The majority of units have balconies overlooking one of two street frontages and each building mass has a distinct address and character. The apartment tower, being the largest building includes a theatre and gymnasium, rises 6 levels, and offers residents a northerly aspect and views of Brisbane’s CBD.

Campbell & KONE Buildings

The Campbell Street development is a mixed use precinct comprising commercial and residential components within Bowen Hills as part of the on-going redevelopment within the area. The residential component, Tempo Apartments, is comprised of 8 ‘terrace house style’ apartments over 2 levels via living to the lower level and bedroom above. These apartments all have a northern outlook over Campbell Street and has an internalized recreation courtyard to the rear with plunge pool and BBQ facilities. The industrial nature of the design has been carried through the apartment internals with the use of polished concrete floors and galvanized reinforcing mesh balustrades. The commercial buildings front both Campbell Street and Hamilton Place and comprise 4 distinct office spaces over 3 levels with central vehicle parking level connection below. The commercial interiors are highlighted by the passenger lift being enclosed within a striking glass facade enabling the mechanism and function to be exposed.

Fusion

Located at the corner of Arthur street and Commercial road, Newstead, the Fusion apartment building is the latest addition to the revitalization of the former industrial precinct of Newstead into a residential community.  This mixed use development comprises of a single level of commercial space on the ground floor, fronting Commercial road.  Three and four level blocks of apartments are located above the initial ground floor commercial spacer.  In all fifty, 1, 2 and 3 bed apartments comprise the residential component of the development. All units have either a North East or South East aspect as their primary view.  Units along Commercial road have views over the River towards Hamilton. Units along Arthur street have a Northerly view to the distance along with the re-developed woolstore across the road.  The units along the Southern boundary have views over the pool and recreation area at the lower level and views over the lower building towards the river to the North East on the upper 2 levels.

Fusion

Located at the corner of Arthur street and Commercial road, Newstead, the Fusion apartment building is the latest addition to the revitalization of the former industrial precinct of Newstead into a residential community.  This mixed use development comprises of a single level of commercial space on the ground floor, fronting Commercial road.  Three and four level blocks of apartments are located above the initial ground floor commercial spacer.  In all fifty, 1, 2 and 3 bed apartments comprise the residential component of the development. All units have either a North East or South East aspect as their primary view.  Units along Commercial road have views over the River towards Hamilton. Units along Arthur street have a Northerly view to the distance along with the re-developed woolstore across the road.  The units along the Southern boundary have views over the pool and recreation area at the lower level and views over the lower building towards the river to the North East on the upper 2 levels.